sep 092014
 

logo

 

Vi vil rette en stor takk til alle som har bidratt i helgens festival. Vi er stolte over det vil har fått til.

Takk til revylagene Unglynrevyen, Nerbygda revylag og 16 gale og en rett. Det ble framført mye bra revy. Takk til festivalmusikere, lyd, lys, små og store sponsorer og til Svein-Arild Bernsten for at han stilte opp i juryen. Hjertelig takk til vår sambygding og venn Tore Skoglund som sammen med Fritjof bandt forestillingen sammen helt perfekt. Sist, men ikke minst, tusen takk til alle som har stilt opp i timelange komiteer. Når vi står sammen, kan vi få til det meste.

Gratulerer til Nerbygda revylag som ble direktekvalifisert og til Sollirevyen Ung som ble kvalifisert til Nm i revy på Høylandet 2015. Lykke til.’

Vi sees neste år i en eller annen form.

Legg inn en kommentar