Stig Jenssen har vært med i Sollirevyen i en mannsalder. For mange år siden kom han på ideen om å arrangere en eller annen festival med humor. Årene gikk……….. og i 2011 fikk han med seg revygruppa og styret i samfunnshuset med seg. Men noen mnd før arrangementet falt det fra fler revylag slik at vi avlyste festivalen.

Festivalen fikk navnet Solli Humorfestival    

Måletlet med festivalen er at forskjellige revylag skal møtes, bli kjent, utveksle erfaringer, lære av hverandre og instruktør og lage noe artig sammen. Dette skulle igjen komme publikum til gode med en uformell revyforestilling fredag kveld og en festforestilling lørdag kveld. Kåring av beste humorfestivalnummer.

Våren 2013 kontaktes vi av Kari Lydersen i HATS i Tromsø som ønsket å samarbeide med oss. I 2013 sponset HATS instruktøren vår. Etter Humorfestivalen i 2013 fortsatte vi samarbeidet med HATS. Bl.a jobbet vi for å få direktekvalifisering til NM i revy på Høylandet.

I februar 2014 kontaktes vi av Høylandet. Vi skriver søknad og vi blir godkjent av de andre festivalene som en festival blant 9 i Norge med direktekvalifisering til NM i revy på Høylandet. Vi skal dekke Troms fylke. Dette er vil veldig stolte av. Det vil ha stor betydning for festivalen og for revylag rundt omkring. Navnet er endret til Solli Humorfestival I Troms og vi gleder oss veldig til årets festival.

 Posted by at 10:29 am

Legg inn en kommentar