Sollirevyen Ung

 

Første gang det ble satt opp revyforestilling med barn og unge var for nesten 40år siden. Så var mange år det ikke var aktivitet i denne gruppen. Nyttårsaften 1999 var det revyforestilling av barn- og unge. Etter det har vi prøvd å få satt opp revyforestilling annen hvert år.

Da Solli Humorfestival ble arrangert for første gang i 2012 var det barnerevyen som åpnet festivalen. Dette syntes ungene var veldig stas. I 2014 ble Solli Humorfestival godtatt som en regional revyfestival for Troms med direktekvalifisering til Nm i revy på Høylandet. De satser på ungdommen og har en egen ungdomkategori på Høylandet. De oppfordrer alle regionale revyfestivaler om å satse på ungdommen. I år var det barn fra 10år med i revygruppa. Pga Høylandets nedre grense på 13år har vi derfor bestemt at aldersgrensen for å være med settes til 13år. Barnerevyen som tidligere ikke har hatt  «skikkelig» navn heter nå Sollirevyen Ung.

I 2014 var representanten fra Høylandet til stede under ungdomforestillingen «Pang! sa det! og hun kvalifiserte to nummer til festforestillingen lørdag. Ikke nok med det, men der ble nummeret «Dritt-Ol» kvalifisert til semifinale på Høylandet 2015. Dette er vi veldig stolte av og vi gratulerer Ingrid og Kevin.

 Posted by at 5:49 pm