2013

 

Solli Humorfestival ble arrangert for andre gang 6-8.september. Revylagene som var med var de samme som i 2012 + Malangsrevyen. Revylagene møttes på scenekanten fredag kl.19. Det ble satt opp kjøreplan for forestillingen som startet kl.20  🙂 Dette ble en spontan og veldig uhøytidelig forestilling som absolutt falt i smak hos publikum. Etter forestillingen var det pubfest. Kjempestemning  😎

Lørdag morgen startet vi kl.09 med felles frokost. Dette synes vi i Sollirevyen er veldig artig. Den ene er mer redusert enn den andre og noen dukker ikke opp til frokost før i 11-tiden. Prøvene med Fritjof og Tore startet kl.10 og var ferdig ca.kl.13. Etter prøvene ble det tid til sosialt samvær, utveksling av erfaringer og de som ønsket det fikk en dusj.

Festforestillingen ble ledet av Tore Skoglund og Fritjof Nordnes. Den startet kl.18 og var delt inn i tre akter. I første akt var det åpning av revyfestivalen og innslag Axel Olsen. Andre akt var revykinkurransen. Ett revylag hadde med ett innslag, de andre hadde to. Etter det var det pause hvor juryen skulle kåre beste revynummer. Juryen bestod av: Axel Olsen (juryformann), Roar Sollied og Jeanette Solbakken. Tredje akt startet med innslag av Axel Olsen før kåringen av vinnernummeret. Vinneren ble Malangsrevyen med sangen «Tante Rød fra Hønefoss»  😀 Vinnernummeret ble fremført en gang til. Etter det takket Sollirevyen Tore Skoglund for alt han har bidratt med for revygruppa, samfunnshuset og bygda. Tore har nå av helsemessige årsaker pensjonert seg fra scenen på Solli samfunnshus.

 Posted by at 6:01 pm