2012

 

Siden det ikke ble Humorfestival i 2011 var vi fast bestemt på å gjennomføre den uansett om det ble bare to revylag med. Vi hadde fått Fritjof Nordnes til å være instruktør.

Vi ble fire revylag: Sollirevyen, Unglynrevyen, Nerbygda revylag og Vollanrevyen.

Barnerevyen hadde forestilling fredag ettermiddag. Ungene syntes det var stas å få være en del av Humorfestivalen. De fikk masse positive tilbakemeldinger.

Alle revylagene møttes ved scenekanten kl.18.30. Der ble det satt opp kjøreplan til den revyforestilling kl.20.00. Etterpå ble det tid til litt lydprøver og lydeffekter til de som trengte det.

Vi startet lørdag morgen kl.09 med en felles frokost. Fra kl.10 startet øvingene. Det var på forhånd delt ut timeplan over øvingene med Fritjof. Det var satt av 20min til hvert revylag. Innimellom ble det tid til sosialt samvær. Festforestillingen startet kl.18.00. Den ble ledet av Tore Skoglund og Fritjof Nordnes. Den var delt inn i tre akter. Rådmannen i Tranøy kommune Alf Rørbakk åpnet Humorfestivalen. Deretter var det et par innslag av Honningsvågrevyen. I andre akt var det revykonkurranse. Hvert revylag kunne ha med to nummer. Pause. Og i tredje akt ble vinneren kåret. Vinner av historiens første Solli Humorfestival: Nerbygda revylag: Ida med «Har du fyr». Vi gratulerer  😀

 Humorfestivalen

Vinner av Solli Humorfestival 2012: Nerbygda revylag

 Posted by at 6:02 pm